Rólunk

Bemutatkozunk


Cégünk, a Harmath-Box Kft. közel egy évtizedes múlttal, szakértelemmel és tapasztalattal hús feldolgozással, előkészítéssel, valamint húskészítmények kereskedelmével foglalkozik.

Húsüzemünk alapításának célja, hogy létrehozzunk egy dinamikusan kereskedő céget, amely összehozza az eladót és a vevőt, valamint megbízhatóságával mindkét fél számára garanciát biztosít a sikeres és eredményes üzletkötéshez, melynek alapja közel 10 éves húsipari és - kereskedelmi tapasztalatunk.

Célunk nem a legolcsóbb termékek előállítása, hanem vásárlóink legmagasabb minőségi igényeinek kiszolgálása a lehető legmagasabb színvonalon.

Munkánkat akkor tekintjük eredményesnek, ha partnereink maximálisan elégedettek, és segíteni tudjuk őket a sikeres üzleti tevékenységük megvalósításában.

Húsfeldolgozónk


Dinamikusan fejlődő cégünk a csepeli üzemünk mellett a közelmúltban megnyitotta második húsüzemét, melyet kifejezetten hamburger húspogácsa gyártására alakítottunk ki. E beruházás eredményeként húspogácsáink egy korszerű, európai színvonalú üzemben készülnek, mely garantálja magas minőségüket.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy húsüzemeink technológiája és higiéniája a vonatkozó élelmiszerbiztonsági előírásoknak és a legszigorúbb elvárásoknak is megfeleljen, ennek érdekében nemzetközileg elismert HACCP minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk.

A feldolgozás zárt, hűtött helyiségekben történik, eszközeink tisztítása és fertőtlenítése naponta többször is megtörténik, termékeinket fagyasztós hűtővel rendelkező járművekkel szállítjuk ki.

Minőségpolitikánk


Fejlesztéseink eredményeként mára az Harmath-Box márkanév alatt cégünket húskészítmények széles választékával és kiváló minőségével stabil és megbízható üzleti partnerként tartják számon.

Elkötelezettek vagyunk az erkölcsi és környezeti értékek iránt. Partnerközpontú tevékenységünket a megbízhatóság és nyíltság jellemzi.

Beszállítóinkkal és vásárlóinkkal korrekt üzleti viszony kialakítására törekszünk, amely a személyes ismeretségen, egymás kölcsönös megbecsülésén és tiszteletén alapszik.

Célunk partnereink és vevőink egyre fejlődő igényeinek folyamatos és korrekt kielégítése. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőink a legmodernebb körülmények között juthassanak hozzá a legjobb minőségű húskészítményekhez, a lehető legjobb kiszolgálással és a legkedvezőbb áron.

Válassza Ön is a hazai minőséget és frissességet!

Kérje személyes árajánlatunkat most!

Harmath-Box Kft.

Garantált frissesség, garantált minőségben

 
Címünk: 1212 Budapest, Zsolnai u. 28.    » Google térképen
Telefon: +36 70 777 3959
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig  6:00 - 15:00 óráig

Kínálatunk

Húspogácsák

Árlista

Aktuális akció

Kedvezmények

Rendelés

Rólunk

Cégünkről

Húsüzemünk

Hogyan készül?

Gyakori kérdések

Elérhetőségeink

Harmath-Box

Minőségpolitikánk

Tanúsítványaink

Vásárlói tájékoztató

Szállítási tájékoztató

Partnereink

Copyright © 2018 harmathbox.hu  •  Harmath-Box Kft.  •  Minden jog fenntartva!
Oldaltérkép  |  Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)  |  Adatvédelem  |  Technikai információ

Keresés